Menu

Maria Magdalena Cirkels

“Maria Magdalena brengt vrouwen samen om zich te verbinden en hun bewustzijn te verhogen om zo te helen en bij te dragen aan de Nieuwe Aarde”

De Maria Magdalena Cirkels zijn voor jou

Wanneer jij het verlangen voelt om contact te maken met de Godin in jou.

Wanneer je diep van binnen weet dat jij meer vanuit jouw intuïtie, innerlijk weten en liefde wilt gaan leven.

Wanneer jij andere vrouwen wilt ondersteunen in hun omwikkeling en samen wilt groeien….

dan zijn de Maria Magdalena Cirkels een mooie volgende stap voor jou.

Wie is Maria Magdalena?

Maria Magdalena, ingewijdene, behorend tot de Essenen, partner van Jezus, boodschapper van de Weg van Liefde en healer van velen brengt vrouwen samen om zich te verbinden en hun bewustzijn te verhogen om zo bij te dragen aan de Nieuwe Aarde.

“Het Aquariustijdperk vraagt om contact met de moeder Godin en onze eigen innerlijke vrouw om heelheid op aarde te brengen.”

Lang heeft het mannelijke principe overheerst in onze maatschappij. Nu is de tijd aangebroken om meer vanuit vrouwelijkheid te gaan leven om de balans te herstellen.

Mijn motivatie

Ik, Desiree Vogelers, heb al jaren een fascinatie voor Maria Magdalena en haar rol aan de zijde van Jezus.

Zij is niet de prostituee. zoals de kerk ons heeft doen geloven, maar een vrouw van grote wijsheid, tweelingvlam van Jezus van Nazareth.

Zij riep mij om “naar huis te komen” naar de Languedoc in Zuid-Frankrijk waar ik diverse plaatsen bezocht waar zij geleefd zou hebben; een bijzondere ervaring.

Sinds die tijd mag ik steeds vaker boodschappen van haar channelen.

Ook kwam ik in contact met Anne Asbreuk die al jaren Maria Magdalena Cirkels en Maria Magdalena Reizen verzorgt en zij nodigde mij uit de volgende Maria Magdalena Cirkel samen met haar te geven in Naarden Vesting.

Anne over de cirkels

“Tijdens de Maria Magdalena ochtenden is de energie van Maria Magdalena voelbaar aanwezig en dit geeft je de mogelijkheid om jezelf te ontmoeten in licht en liefde. Steeds een laagje dieper en stralender.

Via trance speaking, channeling, energieoverdracht en groepshealing, krijg je alles aangereikt om je wonden te helen en in contact te komen met je natuurlijke staat van zijn als ‘wijze vrouw’. Maar ook met de wijsheid van andere vrouwen in de zichtbare en onzichtbare wereld. Juist het samen delen en (durven) uitspreken van jouw waarheid, maakt deze ochtenden zo waardevol. Dit is een spannend proces omdat wij vrouwen zo lang ons klein hebben gehouden en nu word je uitgenodigd om te gaan staan en niet meer te zwijgen voor de goede vrede maar je wijsheid te delen. Maar ook zo een verademing als je dat wel weer gaat doen in een veilige, kleine groep. Ook groei je deze ochtenden in bewustzijn en verhoog je je trillingsfrequentie, zodat er steeds meer licht en liefde in en door jou heen mag stromen. Als Magdalena’s gaan we op weg naar een verhoogde vorm van LIEFDE. Wees welkom!

En waarom zou je mee doen aan de cirkel? Jezelf omringen met de hartenenergie van het Goddelijke vrouwelijke, stelt je in staat om je bewustzijn jegens de hogere niveaus te ontspannen en uit te breiden. Dan kan de nieuwe, hogere kosmische energie zich zachtjes in je wezen settelen en begin je naar hogere niveaus van liefde op te stijgen. Tijdens de Maria Magdalena cirkels voed je jezelf met nieuwe energie.”

Doe je mee?

Wanneer

vrijdag 10 april, 24 april, 8 mei, 22 mei en 5 juni

Waar

Online via videoverbinding

Tijd

10.00 tot 12.00 uur

Investering

5 x 50 euro: 250 euro

Meedoen?

Neem vrijblijvend contact op of schrijf je nu in om jouw plek te reserveren.

Naar het contactformulier