Menu

Ervaringen van anderen

Klanten vertellen over hun ervaring met Désirée

De therapie heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Lieve sisters, de Maria Magdalena cirkels met  Désirée Vogelers en Anne Asbreuk hebben mij echt door het afgelopen jaar ‘heen gesleept’. -Maria Magdalena als super power vrouw begeleidt ons- zoveel sisterhood & prachtige transformatie voor mij & alle sisters in de cirkel… (L.A.)

Hoe bijzonder om eerst onwennig en spannend het mooie monumentale gebouw binnen te lopen, beseffend dat je de komende dagen gaat doorbrengen met mensen die je niet kent. En vervolgens een paar dagen later zo’n mooie reis met elkaar gemaakt hebt, dat je je niet meer kunt voorstellen dat je elkaar niet kende. Het was een week vol ruimte, rust, overheerlijke bereide maaltijden en mooie meditaties en sessies waarbij Desiree goed aanvoelde wie wat nodig had op welk moment, maar er ook veel momenten waren waarin vooral even niets hoefde. De tijd leek zich deze dagen schuil te houden, of hield er in ieder geval een heel eigen ritme op na. Na de retraite kwam ik absoluut lichter en meer opgeladen terug dan ik heen ging met verhelderende inzichten en mooie voornemens! Dankjewel. (Amy)
 

 “Désirée is iemand die je op je gemak stelt, rust uitstraalt, waardoor de drempel heel laag is om je open en bloot te geven.


Désirée is integer, gedreven, serieus en gaat zeer doelgericht te werk.


Onze zoon heeft Misofonie, een neurologische aandoening waarbij specifieke geluiden extreme gevoelens opwekken. Deze aandoening heeft voor ons als gezin, maar vooral voor onze zoon zelf, negatieve gevolgen in sociaal opzicht. Misofoniepatienten komen nooit voor 100% van hun klachten af. Ze moeten leren omgaan met de situaties die zij als “triggerend” ervaren. Wij hebben als ouders contact gezocht met Désirée die zich direct in Misofonie is gaan verdiepen. Haar betrokkenheid ging zo ver dat zij zich in Engeland heeft laten bijscholen specifiek voor cliënten met Misofonie. Onze zoon heeft behoorlijke stappen gemaakt dankzij Désirée. In tal van sociale situaties gaat het hem veel beter af dan voorheen. Ondanks dat de therapie officieel is afgerond, houdt Désirée “de vinger aan de pols” door af en toe te bellen. Dit toont aan dat zij gericht is op het boeken van resultaat: the best in him.


Ik ben door Désirée een proces begonnen waarin ik heb ervaren en overtuigd ben geraakt dat ik meer vanuit mijn gevoel mag leven en minder vanuit mijn denken. Ik probeer dat in mijn dagelijkse leven toe te passen en dat geeft een hoop veranderingen – die niet allemaal makkelijk zijn – maar waar ik volledig vanuit m’n ware ik achtersta en waarbij ik volledig trouw aan mezelf ben. Dat geeft me nieuw zelfvertrouwen dat ik de afgelopen jaren zo gemist heb.


Dankzij counselling bij Désirée Vogelers, heb ik een bepaalde situatie af kunnen sluiten / achter me kunnen laten. Ik sta er neutraal tegenover en dat geeft rust. Het stoort niet meer. De counselling is echt persoonlijk en heb ik als erg prettig ervaren.


Désirée is authentiek en oprecht, kan goed luisteren en aanvoelen waar voor jou de hulpvraag ligt en begeleidt je dan rustig naar de kern, wetende dat die antwoorden bij jezelf liggen.


Ik kwam bij Désirée Vogelers op het moment dat ik vast zat in mijn leven, even niet meer wist hoe ik verder moest. Mijn werk was te zwaar, en veel privé omstandigheden gaven een zware druk waardoor ik uitgeput was. Ik wilde wat anders, maar zag geen mogelijkheden hoe dit te realiseren.Door de counselling heb ik alles wat meer op een rijtje gekregen en heb ik ook stappen kunnen ondernemen die nodig waren. Inmiddels volg ik een opleiding voor voetreflexzone therapeute en hoop ik over een paar jaar mijn eigen praktijk te hebben. Mijn huidige werk hoop ik dan af te kunnen bouwen, waardoor alles meer in evenwicht is. De opleiding geeft mij heel veel energie, en ook thuis loopt alles beter omdat er meer rust in mijn hoofd is.


Ik ben door Désirée een proces begonnen waarin ik heb ervaren en overtuigd ben geraakt dat ik meer vanuit mijn gevoel mag leven en minder vanuit mijn denken.


Heerlijk om te zien dat er aandacht besteed wordt aan de mens zelf. Een stukje psychologie en mindfulness in relatie tot het sollicitatieproces is zeer ‘helpfull’.


Désirée heeft mij beter inzicht gegeven in wat ik wil met mijn leven. Door niet meer bezig te zijn met wat ik denk dat anderen van mij verwachten, en de dingen te doen die ik al lange tijd graag had willen doen.


De regressie therapie heeft de woorden van Anthony de Mello tot leven gebracht: Wat ons gelukkig of ongelukkig maakt is niet de wereld en de mensen om ons heen, maar het denken in ons hoofd.


Daarnaast heeft de innerlijke kind therapie mij tot het inzicht gebracht dat ik ouderlijke emotionele verwaarlozing heb overgenomen. Door alle delen van mijzelf te accepteren en lief te hebben heb ik meer innerlijke rust, stabiliteit en zelfvertrouwen.


“Désirée is iemand die heel goed luisteren kan en daarin haar gesprekspartner volledig in zijn waarde laat.” (Ph., Brunssum.)


“Désirée geeft me het gevoel dat ik alles kan aandragen. Dat niets gek is. En bij alles voel ik dat ze meeleeft” (P. te V.)


“Het meedoen aan de Maria Magdalena Cirkel heeft me herinnerd aan wie ik werkelijk ben en wat ik op Aarde kom brengen. De prachtige diepgaande meditaties helpen mij door mijn angsten heen te gaan en door onderdeel te zijn van een groep krachtige vrouwen weet ik nu dat ik er niet alleen voor sta maar dat we er voor elkaar zijn en elkaar aanvullen” (Mandy Westlake)
 
Wat een geweldige, mooie retraite week heb ik achter de rug! Met hele mooie, lieve mensen om me heen in een super mooie omgeving. Desiree is echt een geweldige en vooral super lieve vrouw, we hebben gelachen, gehuild en vooral met de hele groep genoten, van elkaar, het eten, de omgeving en het samen zijn.
We zijn diep gegaan, maar ook met een heel fijn en rustgevend gevoel weer naar boven geklommen.
Ik wil iedereen bedanken voor deze hele mooie en inspirerende tocht op zoek naar ons zelf en vooral Desiree bedanken voor de zoektocht naar ons zelf en het begeleiden daarin.
Nogmaals dank jullie wel allemaal!”~ Astrid

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

 

Maak een afspraak