Menu

Désirée Vogelers-Mom

* therapeut * lichtwerker * healer

Als je wilt weten wie ik ben, dan zou ik je kunnen vertellen dat ik moeder ben van twee prachtige kinderen en getrouwd. Daarnaast werk ik als therapeut (integratieve psychotherapie/hypnotherapie), healer/coach en trainer en ben ik al van jongs af aan geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Sinds 2003 volg ik allerlei opleidingen en workshops op deze gebieden, zowel in Nederland, Engeland, Duitsland als Amerika. Daarvoor heb ik jarenlang werkervaring opgedaan in de hospitality -branche, waardoor ik als geen ander weet hoe een inspirerende omgeving kan bijdragen aan welbevinden en het overtreffen van verwachtingen. Ik hou van lezen, wandelen, de wind door mijn haren en van chocolade. My guilty pleasure: zelfgemaakte patatjes met een heeel veuuul Belgische mayo. Maar… zegt dit alles iets over wie ik echt ben?

In 2015 kreeg ik borstkanker; een keerpunt. Ik ging zelf met hypnotherapie en geleide meditaties aan de slag en ondervond aan den lijve hoe me dat hielp om mijn zelfgenezend vermogen te activeren en om vertrouwen te hebben. Ook kreeg ik tijdens mijn ziek-zijn liefdevolle steun van het universum (Bron) en de engelen. Ik voelde me dankbaar en gedragen; het hielp mij enorm om in mijn kracht te gaan staan. Op een dag werd ik tijdens een engelenmeditatie intuïtief geleid om mezelf een healing te geven.  Er kwam veel emotie vrij en na afloop voelde ik me een stuk beter. 
Het volgen van de opleidingen “Master reader/healer/coach” & “Volledig potentieel & zelfrealisatie” bij het  Elohim Centre was een logische vervolgstap op deze eerste “healing” en een mooie aanvulling op mijn opleiding tot (hypno)therapeut bij BGL & partners.

In 2017 besloot ik spiritueel ‘uit de kast’ te komen. Sindsdien durf ik hardop te zeggen dat ik een lichtwerker ben, op weg naar mijn essentie en bereid een bijdrage te leveren aan een wereld met meer liefde. Het pad van worden wie ik ben is niet netjes geplaveid. Er zitten kuilen in. Sommigen zijn diep en andere slechts een lichte uitholling. Ook zijn er heuveltjes met een prachtig uitzicht hier en daar.

Mijn pad gaat over steeds meer bewust worden van mijn identificaties en deze ook weer loslaten, want ik ben zoveel meer dan dat. Het is een uitdagend pad; soms lastig begaanbaar en meestal opwindend.

Benieuwd waar jouw pad naartoe leidt?

Vanuit mijn professionele achtergrond gecombineerd met mijn eigen ervaringen en groeilessen loop ik graag een stukje met je mee, samen met mijn team. Jou begeleiden in ontdekken wie je in Essentie bent en hoe je jouw kwaliteiten kunt aanboren en inzetten om een vervullend en gelukkig leven te leiden, is mijn passie.

Desgewenst kun je bij ons op locatie verblijven bij Coeur de Roses in Zuid-Frankrijk waar wij sinds 2022 wonen en een chambre d’hôtes met gîte runnen. Liever on-line begeleiding via Zoom? Ook dat is mogelijk.

Harte-groet,
Désirée ♡