Menu

Maria Magdalena Cirkels – Lichtcirkel

“Maria Magdalena brengt vrouwen samen om zich te verbinden en hun bewustzijn te verhogen om zo te helen en bij te dragen aan de Nieuwe Aarde”

Van de 3e naar de 5e dimensie of meer.

We leven in een bijzondere tijd waarin we uitgenodigd worden om voorbij de dualiteit en lijden (3e dimensie) te gaan en ons te richten op wie we werkelijk zijn voorbij onze persoonlijkheid, een wezen van licht en liefde, verbonden met elkaar (vanaf de 5e dimensie). 

Waarom de De Maria Magdalena Lichtcirkel voor jou is:

* je voelt het verlangen je te bewegen richting en leven vanuit de 5e dimensie of hoger;
* je bent het zat om steeds weer diezelfde pijn te voelen omdat je meent niet goed of
   aardig of bekwaam genoeg te zijn (ook al ben je succesvol, heb je ’n lieve partner etc);
* je bent er klaar mee om steeds aan de verwachtingen van anderen te voldoen of
   nog harder je best te moeten doen;
* je weet (of vermoedt) dat je een missie hebt;
* je wilt heel graag gaan staan voor waar jij in gelooft (jezelf klein houden heb je lang genoeg
   gedaan);
* je voelt de behoefte om echter, authentieker en trouw aan jezelf te zijn;
* je wilt je door jouw intuïtie laten leiden en leven vanuit je hart en buik;
* je bent bereid verantwoordelijkheid te nemen voor geluk in jouw leven;
* je wilt jezelf onvoorwaardelijk liefhebben, gewoon om wie JE BENT;
* je voelt het verlangen om contact te maken met de Godin in jou.

Herkenbaar?

  The Mary Magdalene circle with Desiree felt like coming home to me. Desiree takes you on a beautiful journey with exceptional guided meditations and powerful insights that help you realise who you deeply are. What a gift; in all possible ways.

Leonie, United Kingdom

Desiree’s ervaring met Maria Magdalena

Ik, Desiree Vogelers, heb al jaren een fascinatie voor Maria Magdalena en haar rol aan de zijde van Jeshua. Zij is niet de prostituee. zoals de kerk ons heeft doen geloven, maar een vrouw van grote wijsheid, een Ingewijdene, vertegenwoordigster van het Goddelijke vrouwelijke, tweelingstraal van Jeshua. Zij riep mij om “naar huis te komen” naar de Languedoc in Zuid-Frankrijk waar ik diverse plaatsen bezocht waar zij geleefd zou hebben; een bijzondere ervaring. Sinds die tijd mag ik steeds vaker boodschappen van haar channelen. De Maria Magdalena Cirkel begeleid ik samen met Anne Asbreuk.

Anne over de lichtcirkel

“Tijdens de Maria Magdalena ochtenden is de energie van Maria Magdalena voelbaar aanwezig en dit geeft je de mogelijkheid om jezelf te ontmoeten in licht en liefde. Steeds een laagje dieper en stralender.

The Mary Magdalene circle with Anne felt like a warm, protective blanket around me; a safe sacred space with sisters in which you are invited to re-connect to who you deeply are.. in all it’s unapologetic power and glory. What a deep transformation. Wow.

Leonie, United Kingdom

Via trance speaking, channeling, energieoverdracht en groepshealing, krijg je alles aangereikt om je wonden te helen en in contact te komen met je natuurlijke staat van zijn als ‘wijze vrouw’. Maar ook met de wijsheid van andere vrouwen in de zichtbare en onzichtbare wereld. Juist het samen delen en (durven) uitspreken van jouw waarheid, maakt deze ochtenden zo waardevol. Dit is een spannend proces omdat wij vrouwen zo lang ons klein hebben gehouden en nu word je uitgenodigd om te gaan staan en niet meer te zwijgen voor de goede vrede maar je wijsheid te delen. Maar ook zo een verademing als je dat wel weer gaat doen in een veilige, kleine groep. Ook groei je deze ochtenden in bewustzijn en verhoog je je trillingsfrequentie, zodat er steeds meer licht en liefde in en door jou heen mag stromen. Als Magdalena’s gaan we op weg naar een verhoogde vorm van LIEFDE. Wees welkom! En waarom zou je mee doen aan de cirkel? Jezelf omringen met de hartenenergie van het Goddelijke vrouwelijke, stelt je in staat om je bewustzijn jegens de hogere niveaus te ontspannen en uit te breiden. Dan kan de nieuwe, hogere kosmische energie zich zachtjes in je wezen settelen en begin je naar hogere niveaus van liefde op te stijgen. Tijdens de Maria Magdalena cirkels voed je jezelf met nieuwe energie.” Doe je mee?

Wanneer bijeenkomst Maria Magdalena Lichtcirkel

21 oktober, 4 & 18 november, 2 & 16 december 2020 (5 bijeenkomsten)

Waar

Online via videoverbinding

Tijd

9.30 tot 12.00 uur

Wat krijg je:

  • 5 online lichtcirkels (dagdelen);
  • What’s app groep met gelijkgestemden waarin je ervaringen kunt uitwisselen, extra informatie en gratis tips krijgt;
  • 10% korting op Maria Magdalena reis naar de Languedoc of Vezelay;

Schrijf je je samen in met een vriendin (nieuwe deelneemster) dan:

  • korting op de lichtcirkel;
  • beide een gratis healing/reading van 45 min.;

Meedoen?

Neem vrijblijvend contact op of schrijf je nu in om jouw plek te reserveren.