Menu

Mary Magdalene Light Academy – Licht Workshop

“Maria Magdalena brengt mensen samen om zich te verbinden en hun bewustzijn te verhogen om zo te helen en bij te dragen aan de Nieuwe Aarde”

Van de 3e naar de 5e dimensie of meer.

We leven in een bijzondere tijd waarin we uitgenodigd worden om voorbij de dualiteit en lijden te gaan (3e dimensie) en ons te richten op wie we werkelijk zijn voorbij onze persoonlijkheid, een wezen van licht en liefde, verbonden met elkaar (vanaf de 5e dimensie). De Mary Magdalene Light Academy biedt workshops aan om je in dit proces te begeleiden. 

 

Waarom de De Mary Magdalene Light Academy voor jou is:

* je voelt het verlangen je te bewegen richting en leven vanuit de 5e dimensie of hoger;
* je bent het zat om steeds weer diezelfde pijn te voelen omdat je meent niet goed of
   aardig of bekwaam genoeg te zijn (ook al ben je succesvol, heb je ’n lieve partner etc);
* je bent er klaar mee om steeds aan de verwachtingen van anderen te voldoen of
   nog harder je best te moeten doen;
* je weet (of vermoedt) dat je een missie hebt;
* je wilt heel graag gaan staan voor waar jij in gelooft;
* je voelt de behoefte om echter, authentieker en trouw aan jezelf te zijn;
* je wilt je door jouw intuïtie laten leiden en leven vanuit je hart en buik;
* je bent bereid verantwoordelijkheid te nemen voor geluk in jouw leven;
* je wilt jezelf onvoorwaardelijk liefhebben, gewoon om wie JE BENT;
* je voelt het verlangen om contact te maken met de Godin in jou;
* je wilt bijdragen aan het collectief, verlichting en de nieuwe aarde.

Herkenbaar?

  The Mary Magdalene circle with Desiree felt like coming home to me. Desiree takes you on a beautiful journey with exceptional guided meditations and powerful insights that help you realise who you deeply are. What a gift; in all possible ways.

Leonie, United Kingdom

Desiree’s ervaring met Maria Magdalena

Al jarenlang heb ik een fascinatie voor Maria Magdalena en haar rol aan de zijde van Jeshua. Zij is niet de prostituee. zoals de kerk ons heeft doen geloven, maar een vrouw van grote wijsheid, een Ingewijdene, vertegenwoordigster van het Goddelijke vrouwelijke, tweelingstraal van Jeshua. Zij riep mij om “naar huis te komen” naar de Languedoc in Zuid-Frankrijk waar ik diverse plaatsen bezocht waar zij geleefd zou hebben; een bijzondere ervaring. Sinds die tijd mag ik steeds vaker boodschappen van haar channelen. Boodschappen van hoop, heling en bekrachtiging die ik graag met jou deel.

De Maria Magdalena Licht Workshops worden begeleid door mij en/of Mandy Westlake  

Over de workshops

Tijdens de Maria Magdalena Licht Workshops werken we met de energie van Maria Magdalena en met die van andere Lichtmeesters en engelen. Middels energie-overdracht, healing, channeling, visualisaties, coaching en trance speaking krijg je liefdevol aangereikt wat nodig is om pijn uit het verleden te helen waardoor je je stapje voor stapje en in jouw tempo kunt losmaken uit ego-identificaties en dualiteit zodat je je steeds meer gaat her-inneren wie jij in essentie bent. Jouw natuurlijke staat als wijze vrouw of man kan door jouw oude lagen heen gaan schijnen en uiteindelijk op de voorgrond gaan treden. 

Het kan in eerste instantie spannend voelen om te gaan ervaren wat jouw waarheid is en die te uiten en daarmee in jouw kracht te gaan staan. En toch is dat precies de uitnodiging van Maria Magdalena aan jou tijdens dit proces van ontwaken dat wereldwijd in gang is gezet. Je gaat je losmaken van verwachtingen van anderen om steeds meer vanuit jouw uniciteit te gaan leven; trouw aan jezelf. Je gaat je ZELF (h)erkennen.  

Tijdens de workshops in kleine groepen creëren we een veilige sfeer waar ruimte is voor persoonlijke begeleiding en transformatie. Daarnaast word je bekrachtigd en gesteund door de overige deelnemers. Soms bestaat een groep uit alleen vrouwen (sisterhood) en andere groepen zijn gemengd (brother- en sisterhood).  

Wil jij je bewustzijn verhogen? Je openen in meer liefdes-lagen in jezelf? Wil jij jouw Goddelijke Vonk verder laten ontvlammen? Mooi mens, voel je welkom! 

Ik was verbaasd over de nabijheid die ik ervoer met de cirkel tijdens een zoom sessie, het voelt net alsof we echt met elkaar in een ruimte zitten. De begeleidde meditaties van Anne en Desiree zijn mega helder en enorm transformerend. Ze raken me diep. En ze raken mij precies aan, daar waar ik nog in mijn schaduw mag kijken of iets geheeld mag worden. De energie van Maria Magdalena vind ik koesterend, liefdevol, helder en aansporend! De bijeenkomsten herinneren me er steeds weer opnieuw aan te werken met spirits en dat daarin veel meer mogelijk is dan we met onze mind denken. Ik voel me welkom in de cirkel van sisters en verbonden met hun tijdens de zoom sessies. In mijn proces wordt mijn pijn bloot gelegd in Sisterhood en voel ik me welkom om dat in te brengen, ook al is dat spannend. Ik word terug geworpen op mijn eigen verantwoordelijkheid en in het leren dragen van mezelf in contact met de cirkel.  Desiree en Anne hebben allebei een enorm helder vermogen om je te zien en dit liefdevol en duidelijk met je te delen. De cirkels geven me warmte, transformatie en de uitnodiging om in mijn talenten te stappen.

Elleke, Utrecht

 

Wanneer Maria Magdalena Lichtcirkel 2021   

Workshop door Désirée (brother & sisterhood)

*Thema: advent en de 12 Heilige Nachten

26 november / 7, 21 en 24 december/ 6 januari

Waar

Online via videoverbinding

Tijd

26 november en 24 december: 9.00-10.00 uur 
7, 21 december & 6 januari: 13.30 tot 16.00 uur (met eventuele uitloop tot 16.30 uur)

Kun je een keer niet? Je krijgt altijd een opname toegestuurd om later te bekijken/luisteren

Wat krijg je:

  • 5 online lichtcirkels (en/of een opname);
  • voorbereidende meditatie met enkele oefeningen uit het Tibetaans Lichtwerk;
  • What’s app groep met gelijkgestemden waarin je ervaringen kunt uitwisselen;
  • Extra informatie & tips tussen de lichtcirkels door;
  • 10% korting op Maria Magdalena reis naar Vezelay; 
    Wat deze groepen bijzonder maakt is het maatwerk op zielsniveau en de persoonlijke coaching tijdens de cirkels.                  Je gaat samen met de groep op een reis naar diepe en levensveranderende transformatie. 

Investering

255 euro (inschrijving en betaling voor 20 november)
277 euro (bij latere inschrijving)

Wil je heel graag meedoen en is de investering een serieus probleem? Neem dan even vrijblijvend contact op 

Meedoen?

Schrijf je nu in om jouw plek te reserveren of neem vrijblijvend contact op wanneer je nog vragen hebt of twijfelt.

Meer informatie Maria Magdalena lichtcirkel

Laat je gegevens achter, stel je vraag of laat je telefoonnummer achter en ik bel je zo snel mogelijk terug