Menu

Spirituele reis “De God(in) in jou” (8 dgn Frankrijk)

Deze spirituele reis  brengt je naar de Languedoc in het zonnige Zuid-Frankrijk; het gebied waar de energie van Maria Magdalena, die hier geleefd heeft, nog voelbaar is. Treedt in haar voetsporen en ga op zoek naar de God(in) in jou terwijl je je onderdompelt in de liefdevolle atmosfeer van deze regio.

Voor wie?

*Hooggevoelige vrouwen en mannen die een stap willen zetten op hun spirituele pad

*Diegenen die willen leven vanuit hun hart en onvoorwaardelijke liefde

*Diegenen die willen ervaren wie ze ten diepste, in Essentie, zijn

*Diegenen die zich niet langer klein willen houden maar in hun kracht willen staan, trouw aan zichzelf

*Diegenen die een connectie voelen met Maria Magdalena en krachtplaatsen willen bezoeken

Voel jij de roep om je in de energie van onvoorwaardelijke liefde onder te dompelen? Ben je klaar voor een wedergeboorte? Wil jij je door het vrouwelijke Goddelijke laten inspireren en leiden? Aarzel dan niet langer. Het is nu jouw tijd!

Programma

Het programma is erop gericht je te laten voelen wie je in essentie bent. Gedurende 5 dagen zal er begeleiding zijn. Dat wil zeggen 1 dag vrij te besteden naast de 2 reisdagen.

Per keer zal het programma minimaal 1 dagdeel in beslag nemen (soms langer) en de inhoud wordt ter plekke intuïtief afgestemd op de groep. Hierbij gaan we diverse interessante plaatsen in de omgeving bezoeken en/of op eigen locatie met groepswerk aan de slag. Afhankelijk van het weer en de behoeften.

 

DAG 1 AANKOMST

Je vliegt met de KLM naar Toulouse. Als je de vlucht neemt die wordt geadviseerd kun je tegen een vergoeding gebruik maken van de shuttle service. Met de auto naar Frankrijk reizen of zelf vervoer regelen vanaf het vliegveld kan natuurlijk ook (geef even aan als je interesse hebt in car poolen zodat we je met andere deelnemers in contact kunnen brengen). Je verbijft bij Coeur de Roses in Alaigne met haar sfeervolle thema kamers en gîte. Gastvrouw, reisbegeleidster en lichtwerker Désirée heet je van harte welkom. Aan het eind van de middag maken we kennis met elkaar en ’s avonds is er een welkomstdiner dat bij mooi weer in de tuin wordt geserveerd.

DAG 2,3,4,6,7 EXCURSIES OF GROEPSWERK

Alle ingrediënten voor een heerlijk ontbijt vind je in de gîte. Hier kun je ook brood smeren voor in je lunchpakket.

Gedurende 5 dagen is er een programma van minimaal 1 dagdeel (reken op langer). Dit programma wordt intuïtief afgestemd op de groep en de omstandigheden. Bij goed weer zullen we zoveel mogelijk tijd in de natuur doorbrengen en krachtplaatsen bezoeken.

Er zijn vele plekken in de omgeving die het bezoeken waard zijn, we zullen een selectie maken uit onderstaande mogelijkheden:

* Rennes-le-Chateau (beroemd vanwege MM-kerkje en het mysterieuze verhaal van pastoor Bérenger Saunière)

* Sacré Coeur nabij Rennes-le-Chateau

* Rennes-les- Bains (kunstenaarsdorp met warmwater waterval)

* Alet les Bains (met een prachtige ruïne, thermale bron en het huis van Nostradamus

* Fontaine-des-Amours

* Labyrinth van Nebias

* Katharen grot

*Gorges de Galamus
etc.

Er is aandacht voor meditatie, healing, channeling en/of coaching. Bij minder mooi weer kunnen we bij Coeur de Roses groepswerk doen.

Onderweg bestaat de mogelijkheid bij een supermarkt te stoppen als je wat extra’s voor bij de lunch wilt kopen. ’s Avonds gaan we heerlijk uit eten bij een van de talrijke restaurantjes in de omgeving of genieten we van een diner op locatie. Liever als groep een avond zelf koken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

DAG 5 VRIJE DAG

Vandaag kun je uitrusten en bijtanken. Alaigne ligt midden tussen de wijngaarden en leent zich uitstekend voor wandelingen met prachtige vergezichten. Liever bij de houtkachel vertoeven met een goed boek? Een kaartendeck raadplegen? Creatief aan de slag? Er is veel mogelijk…

 

DAG 8 REISDAG

Na het ontbijt maak je je klaar voor de terugreis. Wanneer je de shuttle service geboekt hebt, word je op tijd naar het vliegveld gebracht. een rugzak vol mooie herinneringen neem je mee terug naar huis.

Locatie

Alaigne, een pittoresk dorpje in de Aude wordt omringd door wijngaarden en wuivende korenaren en vormt het decor voor spiritueel centrum Coeur de Roses alwaar je verblijft. De kamers en gîte zijn stuk voor stuk sfeervol en met oog voor detail ingericht en hebben elk een eigen thema: Marie Madeleine, Thérèse de Lisieux en Gabriêl. Luieren kun je in de tuin waar diverse zitjes zijn gecreëerd. In het voorjaar van 2023 wordt hier een zoutwater-zwembad gerealiseerd; heerlijk om een verfrissende duik te nemen na een excursie. Is het een dag wat frisser, dan zorgt de houtkachel in de ontbijtruimte c.q. relaxkamer voor een aangenaam vertoeven.

Jouw investering in dit mooie avontuur

RETRAITE: 988 of 944 euro (wil je gebruik maken van de korting? informeer naar de mogelijkheden)

Inclusief:

* 7 nachten op basis van 2 of 3 personen in een gite of kamer (1-persoons bedden) van Coeur de Roses

* ontbijt zelfservice (alle producten zijn aanwezig in de gite)

* lunchpakket (zelf te smeren tijdens ontbijt)

* 1x 3-gangen aankomstdiner met water/wijn/koffie of thee

* programma met   -excursies & reisbegeleiding door Désirée

-meditaties

-groepshealing en evt. channelings

-oefeningen

-coaching

* koffie/thee op locatie bij Coeur de Roses

 

exclusief:

* eventuele entreegelden (museum bijvoorbeeld)

* 6 diners (reken op ca. 25 euro voor een 2-gangendiner excl. drank)

* lunch dag van aankomst

* vlucht A’dam-Toulouse: heen 8:55 uur KLM/Air France; terug 17:00 uur KLM/Air France. (met de auto kan ook)

* transport vliegveld – Alainge (je kunt desgewenst een shuttle service boeken: Bram-Alaigne/Alaigne-Bram)

* annulerings- en reisverzekering

* toeristenbelasting

 

Gun jij jezelf deze transformerende retraite? Wees welkom!

Wanneer

Twee maal per jaar, te weten deel I en deel II. Deze zijn los van elkaar of gecombineerd te volgen (de plekken die we bezoeken zijn anders en het programma wordt altijd afgestemd op de deelnemers en het moment. Dus is het nooit hetzelfde en altijd precies zoals het behoort te zijn.

18-25 mei 2024 (deel I) en 14-21 september 2024 (deel II).

Meld je  nu aan om je plek te reserveren.

Inschrijven of vrijblijvend meer informatie verkrijgen

Stuur een mail naar desiree@lichtwerkenhartzaken.nl of bel naar: +33 (o)7 80 01 53 17