Menu

Misofonie

HOLISTISCHE EN EFFECTIEVE BEHANDELMETHODE BIJ MISOFONIE

“Wat als je extreem gevoelig bent voor dagelijkse geluiden. Je wordt razend als iemand smakt, je wordt gek van het getik met een pen… dan heb je Misofonie.”


Ik ondersteun je met een effectieve holistische behandelmethode
(de basis hiervan -SRT- leerde ik in Engeland).

 

Iedereen ergert zich wel eens aan een geluid of een gewoonte van een ander. Bij Misofonie is die ergernis echter bijzonder heftig. Je haat, je walgt, je voelt blinde woede. Van iemand die kauwgom zit te kauwen, van een wiebelende voet of zelfs van een specifieke geur. Chris Pearson, een Engelse hypnotherpeut, ontwikkelde een effectieve behandelmethode voor Misofonie: SRT en dat staat voor Sequent Repatterning Therapy. Ik ben bij hem geweest in Engeland om alles over deze methode te leren.

Inmiddels is mijn eigen, holistische, werkwijze ontstaan die SRT als basis heeft en die ik aanvul met andere technieken, zoals energiewerk, voor een optimaal resultaat op diverse lagen van bewustzijn. 

 

“Hoe zou het zijn als jij jouw aandacht weer kunt richten op zaken die er echt toe doen voor jou?”

 

Deze holistische aanpak is voor jou als:

-Geleide meditaties oké zijn voor jou;

-Je gemotiveerd bent om zelf op dagelijkse basis te investeren in oefeningen voor meer welzijn en geluk;

-Jij het belang inziet van verandering op zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel als op zielenniveau.

 

Deze holistische aanpak is niet voor jou als:

-Jij niet bereid bent om in jezelf te investeren in tijd, energie en geld;

-Jij het woord universum zweverig vindt;

-Jij het liefst achterover leunt en de methode zijn werk laat doen.

 

Bedenk dat als je geen behandeling zoekt voor deze aandoening, het alleen maar erger wordt. Neem daarom contact met me op voor een intakegesprek, dan leg ik je uit wat je kunt verwachten.

…”Ik ben blij dat onze dochter de therapie heeft gevolgd. Ze is het zonnetje in huis, vrolijk, blij en niet meer snauwend of boos. Ik heb een ander kind… “

– M.L., Ede

Je kunt nu de MAQ vragenlijst invullen om een indruk te krijgen van jouw reactie op geluiden, beelden & geuren. Indien je jouw e-mailadres en telefoonnummer achterlaat, neemt ik contact met je op om de resultaten te bespreken.

 

Ga naar de misofonie vragenlijst