Menu

Spirituele reis Vezelay ‘De God(in) in jou’

Deze spirituele reis brengt je naar het Franse Vezelay, parel van de Morvan. Hier bezoeken we de krachtplaats bovenop de berg waar zich de Basilique de Sainte Marie-Madeleine bevindt. Dit idyllisch en Middeleeuwse stadje is de plek bij uitstek om op zoek te gaan naar de Godin in jezelf. Daarnaast zijn er in de omgeving diverse fantastische plekken die we gaan ontdekken.

Voor wie?

Droom jij ervan om weer voluit te genieten in jouw leven (het lijden voorbij)? Wil jij jezelf bekrachtigen als multidimensionaal wezen en het licht in jou versterken? Wil jij samen met een groepje gelijkgestemden groeien in bewustzijn? Wil jij (weer) contact maken met de God(in) in jou? Voel jij fascinatie voor Maria Magdalena of wil je haar leren kennen en je door haar laten inspireren om de Weg van Liefde te bewandelen in jouw dagelijks leven? Niet op een kerkelijke manier, maar afgestemd op het creëren van de nieuwe Gouden Aarde; een leven vanuit de 5e Dimensie.

Locatie

Dwalend door de pittoreske straatjes waan je je in vervlogen tijden. Vele pelgrims gingen je voor want Vezelay staat niet alleen bekend om de Basilique; het ligt ook op de route naar Santiago de Compostella. We verblijven hier in een charmant boetiekhotel  waar we in de watten worden gelegd of op een prachtig landgoed in de omgeving. Wanneer we in het hotel verblijven, nuttigen we de lunch en het diner in de omliggende restaurantjes (niet bij de prijs inbegrepen). Wanneer we op het landgoed verblijven dan bestaat ook de mogelijkheid om zelf te koken indien gewenst.

Programma

Onder leiding van een gids bezoeken we de prachtige Basiliek en zien we een film over de prachtige architectuur en lichtinval in deze kerk. Uiteraard gaan we de diverse krachtplekken voelen in Vezelay en staat een uitstapje naar de Maria Magdalena bron op de planning. Dit alles omlijsten we met geleide meditaties, trance speaking, channelings en groepshealingen. Natuurlijk is er ook ruimte om heerlijk te wandelen, de omgeving te verkennen en om het gezellig en fijn te hebben met elkaar. De reis duurt een week (1e en laatste dag zijn reisdagen). Je reist op eigen gelegenheid naar Frankrijk of maakt onderling met de andere deelnemers afspraken om te carpoolen.

Verwachte resultaten

  • Diepe connectie met wie jij in essentie bent;
  • Rust in je hoofd;
  • Inzichten en antwoorden op persoonlijke vragen;
  • Diepe verbinding met jezelf en met anderen;
  • Zelfacceptatie vanuit onvoorwaardelijke liefde;
  • Bekrachtiging;
  • Heling;
  • Toegenomen intuïtieve vermogens;
  • En nog veel meer…

Wanneer

De eerstvolgende reis staat gepland voor voorjaar 2022

Meer informatie of aanmelden

Via onderstaand formulier kun je een gratis call boeken om jouw volgende stap te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.