Menu

Werk gerelateerde coaching

Je weet waar je staat – en waar je naartoe wilt! Het is alleen een kwestie van de juiste weg vinden. Of het nu gaat om communicatieproblemen, het omgaan met conflicten, meer zelfvertrouwen of het verbeteren van je assertiviteit: ik help je!

Wat is werk gerelateerde coaching?

Soms kom je op je werk in een situatie terecht waarin je de oplossing voor een vraagstuk even niet ziet en coaching uitkomst kan bieden. Het gaat hierbij om psychosociale vraagstukken. Of je staat op een kruispunt in je leven en weet niet welke weg in te slaan. Helderheid verkrijgen over wie en waar je op dit moment bent en waar je naartoe wilt, zijn dan eerste stappen in de goede richting. Je krijgt vervolgens nieuwe gezichtspunten die je helpen om daar te komen waar je wilt zijn. Het verder ontwikkelen van je kwaliteiten maakt onderdeel uit van het proces en draagt bij aan het vergroten van je persoonlijke effectiviteit.

Werk gerelateerde coaching, hoe gaat het in zijn werk?

Werk gerelateerde coaching begint, net als bij de andere begeleidingsvormen die ik aanbied, met het maken van een afspraak. Dit kan telefonisch, via e-mail of via het contactformulier. Daarna stuur ik je de intake formulieren toe en maken we een afspraak voor een intake gesprek waarin we dieper ingaan op jouw doelen en jouw achtergrond. In het geval dat jouw werkgever in jouw traject investeert kan het zo zijn dat je werkgever ook bij (een deel van) de intake betrokken is en er een 3-gesprek plaats vindt. Dat is lang niet altijd noodzakelijk. Indien de werkgever er wel bij betrokken is, bespreken we het proces en de doelen en bewaren we de meer persoonlijke inhoud voor de 1-op-1 sessies. Als het voor alle partijen goed voelt, gaan we daarna samen aan de slag. Tijdens de werk gerelateerde coaching sessies is er ruimte voor gesprekken en oefeningen. Soms krijg je een opdracht mee die je helpt om te integreren of om het geleerde in de praktijk te brengen. Regelmatig evalueren zorgt ervoor dat we zicht houden op de voortgang.