Menu

Retraite “Ruimte voor jezelf”

Tijdens deze retraite van een midweek ervaar je persoonlijke en spirituele groei op een droomlocatie… De retraite ‘Ruimte voor jezelf’ brengt innerlijke rust, ontspanning, bevrijding en zelfvertrouwen. Ben jij ze ook zat? Steeds weer diezelfde valkuilen waar je in stapt…?  Of het nu gaat om alles wat je van jezelf moet waardoor je ellenlange to-do lijstjes maakt of omdat het druk is in je hoofd omdat je bepaalde situaties niet los kunt laten. Of ben je heel blij met jezelf en jouw leven maar is er die ene persoon… Als je aan hem of haar denkt, dan is het alsof er op een rode knop gedrukt wordt en denk en handel je als iemand die je liever niet wilt zijn.

De locatie van de retraite is een plaatje! Vast een kijkje nemen?

Hoe zou het zijn om meer vanuit je uniciteit te leven, trouw aan jezelf? Niet vanuit moeten of aan de verwachtingen voldoen (opgelegd door jezelf of anderen) maar handelend omdat het kloppend voelt voor jou?

En hoe zou het zijn om af te rekenen met schuldgevoelens of wrok zodat je met een schone lei de toekomst tegemoet kan stappen? 

Retraite midweek! Voor wie?

Het programma van deze retraite van een midweek is voor jou als je je herkent in een of meerdere van onderstaande punten:         • Moet je veel van jezelf? • Heb je een burn-out gehad? Of wil je die juist voorkomen? • Voel je je schuldig richting jezelf of anderen? Of koester je wrok die je graag los wilt laten? Ben je hoog sensitief?

Liefde is alles, dat heb ik gevoeld tijdens deze prachtige retraite in het Limburgse Lottum. Toch betekende het voor mij vooral dat ik de angst in de ogen kon kijken en met kracht, overtuiging en gevoel kan zeggen dat ik door vergeving van mezelf en anderen nog meer in mijn kracht sta. Ik weet nu dat als ik geduld heb en in contact blijf met mijn intuïtie ik mijn levensmissie volledig kan waarmaken. Dankjewel Desiree voor deze zielenreis, je bent een prachtige ziel!! Jan

Locatie Retraite

Voor deze retraite die plaats vindt tijdens een midweek (maandagavond 19.00 uur t/m donderdagavond ca. 17.00 uur) nodig ik je uit op een prachtige locatie in het Limburgse rozendorp Lottum, Kasteel Kaldenbroeck. Het is een helende omgeving waarin je op verhaal kunt komen en GENIETEN. Hier hebben we de rust en ruimte voor ons programma inclusief overnachtingen.

Programma retraite

De groep bestaat uit 3 à 6 deelnemers (retraite); tijdens de workshop “Bevrijding door ont-moeten en vergeving” https://lichtwerkenhartzaken.nl/workshop-bevrijding-door-ont-moeten-vergeving/(onderdeel van de retraite) zijn er maximaal 8 deelnemers aanwezig. Het programma van de retraite nodigt je uit om stil te worden, weer te doordenken, te doorvoelen en doorleven wat werkelijk belangrijk is voor jou en wat je los mag laten zodat je weer meer trouw kunt zijn aan jezelf. Tevens maak je contact met jouw ware Essentie om van daaruit belemmerende verwachtingen richting jezelf of anderen los te laten. Het programma helpt je om te luisteren naar je lijf, naar je hart en naar je ziel. Naast de workshop krijg je een individueel consult (reading/healing) van ca. 45 minuten. In de ochtenden kun je je aansluiten bij het ochtendritueel als je dat wilt. De rest van de ochtenden en de middagen kun je zelf of samen met anderen invullen (wandelen, excursie, schilderen of iets anders) Daarnaast zijn er gezamenlijke maaltijden die met veel zorg en aandacht worden bereid. Tevens is er een inspirerend avondprogramma. Globale dagindeling tijdens de retraite (behalve workshopdag):

 • ochtendritueel
 • ontbijt
 • individuele sessie
 • lunch
 • ontspanning (wandelen, creatief bezig zijn, excursie of eigen invulling)
 • diner
 • inspirerend avondprogramma tot 21.30 uur

Bekijk alvast de informatie over de workshop ‘Bevrijding door ont-moeten en vergeven’  die tijdens de retraite plaats vindt.

Verwachte resultaten Retraite

  • Rust in je hoofd;
  • Stress-release;
  • Diepe ontspanning;
  • Vrede met jezelf en anderen;
  • Genieten;
  • Zelfvertrouwen;
  • Heling;
  • Persoonlijke groei en spiritueel bewustzijn.

Het was spannend om met een groep mensen in een huis te zitten die ik niet kende. Door de opdrachten en workshops van Desiree gingen we heel snel de diepte in, en was de verbinding er direct. Het was fijn om zo met jezelf bezig te zijn samen met gelijkgestemden. We hebben gehuild, gelachen en ook gewoon elkaar met rust gelaten waar nodig. Ik ben volledig opgeladen deze dagen, en heb veel handvatten en inspiratie gekregen om thuis mee verder te gaan. Desiree helpt en ondersteund ontzettend goed en alleen al haar fijne liefdevolle energie is helend. Sandra

De eerstvolgende retraite is van 29 november-2 december 2021

 

Meer informatie?

Via onderstaand formulier kun je een gratis call boeken om jouw volgende stap te bespreken.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.